Gå i fodsporene af store danske videnskabsfolk

Danske Videnskabsjournalisters byvandring i 2023

(Lukket for tilmelding)

Gennem tiden har der været danske videnskabsfolk, der har bidraget stort til forståelsen af verden som vi kender den i dag. Og som levede fascinerende liv i en helt anden forskningsmæssig virkelighed end nu. Kender du for eksempel Niels Steensens arbejdsplads, Ole Rømers observationer, og Inge Lehmanns rolle i atomkapløbet?

Tag med på byvandring med Danske Videnskabsjournalister, hvor vi zoomer ind på Danmarks pionerer, startende med de naturfilosoffer, der levede et meget anderledes liv i middelalderen.

Medlem og næstformand i Danske Videnskabsjournalister Berit Viuf tager medlemmerne med på en byvandring i det indre København og fortæller om de videnskabsmænd, der gennem historien har haft indflydelse i Danmark.

Det foregår fredag d. 22. april, og vi mødes kl 15:30 på Gråbrødre Torv ved det store træ på midten af torvet. Efterfølgende arrangerer DV en fælles middag på en god restaurant i byen.

Der vil være et mindre gebyr for at deltage i begge arrangementer. Vi melder ud senere med flere oplysninger om pris, restaurant etc.

Giv meget gerne allerede nu besked, hvis du regner med at deltage, til Berit på berit@praecedens.dk