Tag med Danske Videnskabsjournalister til Science & Cocktails om kunstig intelligens

Birgit og Gorm fra bestyrelsen tager til Science & Cocktails for at høre om kunstig intelligens, og vi vil meget gerne have selskab af vores medlemmer. Max Welling er professor i maskinlæring på University of Amsterdam, og han holder et foredrag med titlen “The artificial intelligence in science and the science in artificial intelligence”

Det foregår tirsdag d. 14. november kl 20 (dørene åbner kl 19) i DR Koncerthuset. Vi har spurgt ChatGPT, hvorfor du bør tage med, og den kunstige intelligens svarer:“At deltage i et “Science and Cocktails” foredrag om kunstig intelligens (KI) giver dig en unik mulighed for at dykke ned i en af de mest transformative teknologier i vores tid. I en afslappet atmosfære, hvor videnskab møder offentligheden gennem kunst, musik og cocktails, kan du få en dybere forståelse af, hvordan KI påvirker vores hverdag, erhvervsliv og samfund som helhed.”Hvis du ikke kender til Cocktails & Science, så er det i overensstemmelse med ChatGPT en unik kombination af videnskab, musik og ikke mindst lækre cocktails. Du kan læse mere om konceptet og selve arrangementet samt købe en billet til 195 kr her.

Vi mødes i forhallen kl 19, så vi sammen kan gå op og nyde en cocktail i baren inden foredraget. Du må gerne melde din deltagelse i en mail til Gorm, så vi ved, hvem vi skal holde øje med.Vi glæder os til at se så mange som muligt!